xRumer – csak keményen!

Szerző:

2007 szeptember 24Link factory Szubkult

Picit Black Hat szagú a dolog, akit zavar, ne is olvasson tovább :) Különféle article submitter-ekről hallottunk már (szoftveres megoldások, amik automatikusan postolnak fórumokba, blogokba, stb.), több kevesebb képességgel mindegyik rendelkezik, de ez a cucc, ez tényleg über. Le a kalappal. Ízelítőnek nézzetek meg egy kis videót:

xRumer in action

Csekély 450 dollárért kapjuk meg a szoftvert, egy adatbázissal együtt, amiben több mint 100.000 fórum címe található. Egyszerre elkeserítő, hogy milyen eszközöket tudnak az emberek kezébe adni, hogy szétspammeljék a világot, másfelől a leleményesség űgy tűnik nem ismer határokat. Teljesen automatizálva vannak a folyamatok, a regisztrációtól kezdve, az emailes aktiválásig. Azt pedig már nem ismerem említeni, hogy a program sikeresen elbánik a pictokódokkal is (Amikor egy adott szám és/vagy betűkombinációt kell beírnunk, hogy postolni tudjunk). Félelmetes.

Bővebben: The XRumer autosubmitter

Félreértés ne essék, senkit nem biztatni akarok a program megvásárlására vagy használatára, de nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen eszközökkel jön az “ellenség”, hogy hatákonyan védekezni tudjunk!