Keresőoptimalizálót keres? Kezdje itt!

Szerző:

2010 március 16Google Keresőoptimalizálás

A Google Webmaster Blogon volt egy bejegyzés, ahol néhány a site-clinic session-ben elhangzott ajánlást megossztanak a nagyérdeművel.

Volt az ajánlások között egy rész, amire különösen felkaptam a fejem, hiszen egy olyan témát feszeget, ami nekem valahol a szívügyem. Ez pedig nem más, mint a nem megbízható, és különféle hamis igéretekkel – mint az alábbi – ügyfeleket megtévesztő és felrevezető SEO-sok.

Should I believe SEO agencies that promise to make my site rank first in Google in a few months and with a precise number of links?

No one can make that promise; therefore the short answer is no, you should not. However, we have some great tips on how to find a trustworthy SEO in our Help Center.

Kb. arról van szó ugye, hogy hihetek e egy olyan SEO tanácsadónak/ügynökségnek, aki néhány hónapon belül, pár link segítségével a garantált első helyre repíti az oldalom a Google találati listájában különböző kifejezésekre. A rövid válasz az, hogy nem hihetek!

Aztán a válaszban találunk egy linket – ez számomra eddig ismeretlen volt -, ahol a Webmestereszközök Súgó-ban magyar nyelven szépen elmondja nekünk a Google, hogy nagyvonalakban miről is szól a keresőoptimalizálás, milyen szempontok alapján válasszunk SEO tanácsadót, illetve milyen intő jelek lehetnek egy-egy kiválasztási folyamat során.

Nagyon jól összeszedett anyag, szinte az összes fontos részt lefedésével. Szívem szerint mindenkinek ajánlanám, hogy itt kezdjen ha keresőoptimalizálót keres a weboldalához.

Az oldal elérhetősége tehát mégegyszer: Keresőoptimalizálók

Tartsuk ezeket észben, és terjesszük!