Programajánló: SEO az online szerencsejátékok szolgálatában

Szerző:

2009 augusztus 9Hír / Info / Pletyka

Azt, hogy a szex és online szerencsejátékkal foglalkozó oldalak mögött igencsak erős SEO meló húzódik meg – tekintsünk most el annak fehér vagy fekete oldalától -, azt hiszem senkinek nem kell mondani.

Ugyanúgy ahogy az internet fejlődése – gondoljunk csak a micropayment megoldásokra – nagyon sokat köszönhet ezeknek a területeknek, a SEO úgyszintén. A verseny nagy, a pálya hatalmas, a pénz mégnagyobb.

Szeptember közepén lesz kishazánkban egy több napos konferencia, Budapest Affiliate Conference (BAC) címmel, ahol megtudhatjuk, hogy mik a legfrissebb hírek az online szerencsejáték piacon, különös tekintettel a kelet-európai piacra, és azon belül is a fő fókuszt az orosz és ukrán piac kapja majd

Ez eddig nem is annyira lényeges talán számunkra, ám egy általam elismert és követett SEO szakember is előad majd a konferencián. Ő David Naylor (http://www.davidnaylor.co.uk/blog, @Davenaylor), és amikor megírta, hogy Budapesten ad elő, kicsit utánanéztem, hogy mi folyik majd ezen a konferencián, SEO ügyben.

A következő jól csengő panelek lesznek:

  • Advanced Link Building in 2009 and Beyond
  • Extreme SEO Panel
  • How to Beat the Big Players Using Guerrilla SEO with Precision Keyword Focus
  • Beneficial Tools for Webmasters & Affiliate Managers

Sajnos a 400 angol fontos belépő nem teszi lehetővé, hogy jelen legyek, de ha valaki eljut, akkor majd jegyzeteljen lelkesen. Sajna ilyen kaliberű előadókról csak álmodni lehet egyéb hazai konferenciákon.

Akit érdekel a dolog, annak bővebb infó a rendezvény honlapján: Budapest Affiliate Conference