Google Adsense strikes back

Szerző:

2007 december 18Adsense / Adwords

Ugye volt már problémám korábban a Google Adsense-el, akkor azt hittem vége, de nem, most újra “sorra” kerültem.

2-3 héttel ezelőtt nagy bátran próbálok belépni az Adsense fiókomba, mire arcomba kapom az elkeserítő “fiók letiltva” üzenetet. Hát ez remek gondoltam magamban. A fedezetlen csekkes eset után annyira igyekeztem mégjobban figyelni a szabályok betartására, hogy nem gondoltam, hogy ez újra megtörténik. Szomorúságomat csak fokozta, hogy egy rajtam keresztül Adsense fiókot nyitó számla már lassan de biztosan közelített a 100$ elérése felé, ami nekem ugye 250$ jóváírást jelentene. De nem, ez már nem fog megtörténni.

Gyors levelek a Google Adsense csapatnak, kimért válaszok, ugyanaz az érzés mint korábban.


Kedves István!

Köszönjük e-mailjét.

Amint azt Ön is tudja, a Google nagyon szigorúan veszi az érvénytelen kattintásokat. Úgy érezzük, fiókja megszüntetésével megtettük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ne keletkezzen több érvénytelen kattintás oldalain. Ellenőrző rendszerünk tulajdoni természeténél fogva azonban nem adhatunk bővebb felvilágosítást az érvénytelen kattintásokat illetően.

Amint azt már korábban jeleztük, amennyiben szeretne fellebbezni, kérjük, az alábbi linken tegye azt meg:

http://www.google.com/support/adsense/bin/request.py?contact=invalid_clicks_appeal&hl=en_US

Megértését köszönjük.

Üdvözlettel:
A Google AdSense Csapat

A tapasztalatok számomra. Más oldalát lekattintani elég egyszerű. Kérheted a felülvizsgálatot, de nagy valószínűséggel meg tudnám 2 kezemen számolni, hogy hány fiókot állítottak vissza. Továbbá, lehetőség van ugye jelezni az Adsense csapat felé azt, ha érvénytelen kattintásokra gyanakszol. Ez itt több sebből vérzik. Mi van akkor, ha néhány napig nem lépsz be a fiókodba, közben lekattintanak, és letiltanak? Adatokhoz már nem jutsz. Ha szerencséd van, és szerver logokat tudsz bújni, az segíthet. De ilyet elég kevesen tudnak azt hisztem, vagyis ez nem áll minden Adsense megjelenítőnek a rendelkezésére.

Nyilván átüt az elkeseredettség ebből a posztból, és biztos sokkal megértőbb is lehetnék. De nem tudok, mert ártatlaaan vagyooooook és mégis büntetnek :)