A fedezetlen csekk esete.. Google Adsense

Szerző:

2007 október 10Adsense / Adwords

Igazából válaszra sem méltattak már hetek óta. Persze, értem én, hogy az invalid clickek miatt tiltott Adsense fiókok tulajdonosait le sem szarják.. Azért okulásul:


udv!

kaptam onoktol egy 107 dollarrol szolo csekket, ami szepen meg is jott nekem. az a fiok amire kaptam a csekket, 2 hettel kesobb megszuntetesre kerult, ervenytelen kattintasok miatt, amit tudomasul vettem, mert tudom, h felesleges onokkel ezugyben vitatkozni.

a csekket elvittem aztan a bankba, ahol folyoszamlat is vezetek, mondtak, h rendben bevaltjak, majd a szamlamra teszik az osszeget (15 ezer forint). ez meg is tortent, de abban a pillanatban levettek 20 ezret, majd meg 3000 ezret. bemenentem hozzajuk megkerdezni, h mi a fene van? azt mondtak, h fedezetlen volt a csekk, igy nincs penz, viszont a bankkozi koltsegeket azt bukom.

megmondanak, h ez megis hogy van? elkuldik a csekket, ket hettel kesobb letiltjak a szamlamat, majd eltelik meg plussz masfel het, amig a bankom utal, de onok ezalatt a 3 het alatt sem kuldenek semmifele infot arrol, h ugyan kishaver, ne is probalkozz mert csak szivas lesz. ennek a vege most konkretan az, h nem 15 ezer forint plusszom van, hanem kozel 8000 forint minuszom a szamlan. elmondanak, h ez hogyan lehetseges? a mar kikuldott, ergo onok altal is megerdemeltnek itelt csekkbol, h lesz fedezetlen?