xRumer – csak keményen!

Picit Black Hat szagú a dolog, akit zavar, ne is olvasson tovább :) Különféle article submitter-ekről hallottunk már (szoftveres megoldások, amik automatikusan postolnak fórumokba, blogokba, stb.), több kevesebb képességgel mindegyik rendelkezik, de ez a cucc, ez tényleg über. Le a kalappal. Ízelítőnek nézzetek meg egy kis videót:

xRumer in action

Csekély 450 dollárért kapjuk meg a szoftvert, egy adatbázissal együtt, amiben több mint 100.000 fórum címe található. Egyszerre elkeserítő, hogy milyen eszközöket tudnak az emberek kezébe adni, hogy szétspammeljék a világot, másfelől a leleményesség űgy tűnik nem ismer határokat. Teljesen automatizálva vannak a folyamatok, a regisztrációtól kezdve, az emailes aktiválásig. Azt pedig már nem ismerem említeni, hogy a program sikeresen elbánik a pictokódokkal is (Amikor egy adott szám és/vagy betűkombinációt kell beírnunk, hogy postolni tudjunk). Félelmetes.

Bővebben: The XRumer autosubmitter

Félreértés ne essék, senkit nem biztatni akarok a program megvásárlására vagy használatára, de nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen eszközökkel jön az “ellenség”, hogy hatákonyan védekezni tudjunk!

4 hozzászólás - “xRumer – csak keményen!”
 1. sbs

  Hát ez tényleg nem akármi. Amúgy már régóta mondogatom, hogy ez a jelenlegi internet pont az ilyen akciók miatt fog a saját romjaiba dőlni.

  Ha ez igy folytatódik több lesz a szemét mint az értelmes tartalom, és már csak kukázni fogunk ide járni.

  Azért már egy ideje rebesgetik az INTERNET 2 bevezetését és szó szerint hirdetik, hogy ez a jelenlegi IP alapú internet megmarad szemétbányának.

  Mindezek ellenére ha 450-et nem is, de 100 dolcsim lenne erre a progira….

  Üdv: SbS

  … chapta recognized….
  … chapta eliminated ….
  … your post has been uploaded sucessfull…

 2. Kolos Tibor

  xRumer-re nálam ez a harmadik találat a gugliban. Sokkal tovább azt-n nem innen jutottam, mert az cikkben lévő link már nem műxik.
  Amúgy jelenleg 540 $-ért árulják a szoftvert.
  Elborzasztó, mennyi spam-et lehet nyomni vele :)
  Digitális környezetszennyezés!

 3. hogyan spóroljunk

  Azért ez már tényleg durva! Főleg amiket tud… Kíváncsi lennék hányan vannak akik használnak ilyet.

 4. hqhhmgsxp

  [b][/b] The information may be distorted as a result of incorrect translations, the follow of Ayur-Veda has become disrupted as well as in several situations prohibited. The essential role of consciousness, of meditation and various mental techniques was misplaced (Sharma and Clark, 1998). As a result Ayur-Veda has greatly necessary to be restored to its completeness by proficient people today..

  [b][/b] Signals also are an issue in a garden centre of the size and no resolution is going for currently being outstanding. Even so, yow will discover a number of indications, some to plant teams and a few to unique plant variations this type of as roses. All in all they’ve achieved a superb position at directing shoppers toward the plants these are enthusiastic about but it is possible to anticipate to find it difficult to hunt out some vegetation speedily because of the huge measurement of the garden centre..

  Loads of occupation seekers make the error of creating a “master cover letter” to make it much easier when responding to mass position listings. This is a large miscalculation for anyone who is hoping to place by yourself to be the finest prospect to the employment that truly fascination you. A “master protect letter” is usually a generic document that might be addressed to anyone, this means not a soul in particular.

  [b][/b] Largest a handbag can determine our individuality and often demonstrates the ambiance along with the particular person that carries it. A handbag also can set a style craze that circulates all over the world through a person. You will find innumerable purses you may use nonetheless bodily distinctions that carries one particular their particular exclusive creates a special statement..

  [b][/b] Expanding levels of competition during the style marketplace has compelled even the reproduction designer purse businesses to come up with exceptional range of merchandise. Only technique to argue the competitors is through increasing client fulfillment. As a result, you can expect to find a way to check out a marked difference inside the top quality of replica Louis Vuitton handbag, Chanel purse, Hermes purse and Gucci purse.