Analytics IQ – sikeres konverzió

Szerző:

2009 március 12Webanalitika3 hozzászólás

Második nekifutásra – hasonlóan mint az államvizsgámnál ;) – sikerült megtolni a Google Analyitcs Individual Qualification vizsgát, ami 89%-os eredménnyel zárult.

Igen, mondhatjuk, hogy kitörölhetem a hátsóm vele, de ha használod ezt az alkalmazást, és kicsit alaposabban is szeretnéd látni a dolgokat, akkor mindenképpen érdemes legalább a Conversion University-t átböngészni, megnézni a videókat, és átolvasni a Notes fül alatt található szöveget.

google analytics individual qualification

Persze most nagy a szám, de valószínűleg nem mondok újdonságot azzal, hogy a webanalitika szerepe és értéke sokkal erőteljesebb lesz mint most, vagy pár éve volt. Nem elégszünk már meg a Hits-ekkel és látogatószámmal, mint ahogy nem elégszünk meg az AGB Nielsen nyújtotta TV-s felmérésekkel sem. A webes alkalmazások egyre komplexebbek, ezért mélyebbre kell ásni, ha meg szeretnénk érteni a látogatóinkat és az oldalunkat.

A híres Analytics evangelista – Avinash Kaushik – mondja: Analyzing data in aggregate is a crime against humanity

3 hozzászólás - “Analytics IQ – sikeres konverzió”
 1. Tóth András

  Grat. ;)

 2. szaboat

  gratula

 3. toms

  I adore the look of your internet site. I recently built mine and I was seeking for some ideas for my site and you gave me a couple of. Could I ask you whether you developed the internet site by youself?
  toms http://my.opera.com/tomsshoes12/albums/showpic.dml?album=12954982&picture=169050512