seo-blog.org – hostolt blogszolgáltatás

Szerző:

2007 szeptember 20Hír / Info / Pletyka Szubkult

Tegnap bukkantam rá erre az oldalra, ahol is konkrétan az van, hogy ügyesen felhúztak egy Multi User WordPress-t, és ingyenes regisztráció után, kézhezkapunk egy blogot, amit a blogcime.seo-blog.org címen érhetünk el aztán.

Az elején – amíg az aktivációs emailre vártam -, tök jónak tünt az egész, de aztán námileg elcsüggedtem miután beléptem a blogom admin felületére. Gyakorlatilag nagyon buta szintre van butítva a cucc, még egy rendes plugint sem tudsz feltenni, és egyelőre írd és mondd, egy darab téma van amit használni lehet. Az ígértekkel megegyezően valóban nincsenek pop-upok, és pop-underek, vannak viszont cserébe adsense hirdetések mindenütt, amik egy picit el is csúnyítják az oldalt. Gyakorlatilag kihasználták az egy oldalra maximum 3 adsense hirdetés lehetőséget. Persze megértem, hogy valamiből finanszírozni kell a szolgáltatást.

Alapvetően azoknak lehet jó a cucc, akik SEM/SEO témában akarnak írni, és nincsenek nagy igényeik a blog képességeivel kapcsolatban. Ők kapnak egy cool domaint, viszont egy annál feature szegényebb blogot. Talán a későbbiekben ez változni fog.

A szolgáltatás honlapja: www.seo-blog.org