Támogass SEO vállalkozást!

Szerző:

2009 február 19Keresőoptimalizálás Szubkult

Kis csúszás után a hét elején indult el az első magyar közösségi hitelező oldal, bár egyelőre még nem élesben. Én is bekapcsolódtam a játékba, amiben mint “adós” veszek részt, és hogy ne kamu dolog legyen a történetem teljesen, keresőoptimalizálással foglalkozó vállalkozás megtámogatására kérek pénzt :)

Bővebb info:


Az első hitelkérelmem 200.000 forint értékben történt, és sikeresen le is zárult, pozitív visszajelzésekkel. Itt szoftverek vásárlására kellett a pénz, hogy a munka bizonyos folyamatai automatizáltabban tudjanak zajlani.

Kezd beindulni a biznisz, így most újabb hitelkérelmt nyújtottam be, 500.000 forint értékben, abból a célból, hogy az ügyfél oldalról folyamatosan jelentkező igényeket maximálisan ki tudjam elégíteni. Ehhez viszont már új emberre van szükség, ezért pénzre is :)

A tapasztalataim pozitívak. Egy jó kerettörténettel, amit esetleg meg tudsz támogatni valami valós dologgal – én pl. ezzel a bloggal -, tudsz hitelezőket begyűjteni, bizalmat ébreszt bennük, még ha ez az egész csak játék is.

Hasonlóan a seonyár2008 versenyhez, itt is érzem a közösségben rejlő hatalmas potenciált. Azt a versenyt sem tudtam volna megnyerni, ha nincs mögöttem az a közösség, amit évek alatt “építettem” fel.

Nem mondok újat ezzel tudom. De megkerülhetetlen a különféle social alkalmazások, szolgáltatások megfelelő integrálása és felhasználása egy sikeres SEO kapcsán is. Ezzel számolni és kalkulálni kell.

Addig is, ha úgy érzed, hogy virtuális tőkédből szívesen támogatnál egy induló keresőmarketinges (SEO, SEM, SMO) vállalkozást – vagy csak kíváncsi vagy az említett közösségi hitelező site-ra -, akkor csak kérj egy meghívót tőlem.