Versenyoldal 6-os PageRank

Volt ugye ez a SEO verseny nemrég, amit sikeresen megnyertem, és bár verseny közben sajnálatos módon a Google nem frissített PageRank értékeket, majdnem 1 hónappal a verseny után mindenki szembesülhetett velük.

seonyar2008, pagerank

Az én oldalam, a www.seonyar2008.org 6-os PageRanket kapott a Google-től, amiről őszintén megmondom, hogy álmodni sem mertem. Egyrészt az idő rövidsége – 3 hónap – miatt, másrészt pedig nem gondoltam, hogy ennyire jó minőségűek a linkek amiket kapok. Mert a linkek száma önmagában kevés, volt olyan akinek több backlinkje volt mint nekem, de a HuWiCo-tól vagy a BME-ről jövő linkek azért sokat nyomtak a “végelszámolásnál”.

Büszke nem nagyon vagyok magamra, bár kétségtelen, hogy örülök a 6-os számnak. Talán a korábbi versenyek nerteseihez hasonlóan, nekem is erőteljesebben kellene menedzselnem az elért eredményemet, és talán még profitálhatnék is belőle. “Optimalizáltass velem, és 3 hónap alatt 6-os PageRank-et varázsolok az oldaladra”! :) Nem nem, ez nem megy nekem :)

Valószínűleg a következő PR frissítésnél az oldal PR értéke vissza fog esni, és beáll a rég nem aktualizált blogok 3-as, max. 4-es sorába :)

5 hozzászólás - “Versenyoldal 6-os PageRank”
 1. Rabbit

  Gratula =:)

 2. Ásóka

  ..na jóvan apám! ez sem semmi, még ha a verseny véget is ért majd egy hónapja, azonban a PR frissítés megmutatta milyen munkát is végeztél..mondjuk úgy, h *5 -ös!!

  Gratula a PR6 -hoz is :)

 3. g-easy

  Azóta a tegnapi pr osztásnál HETES lett.. gratulálok, ez nem kis teljesítmény.

 4. Ásóka

  ..a következőre sem kellett sokat várni :) és mindkét blog alá reszelt +1 -et ! szó sincs itt visszaesésről!

 5. Útnyilvántartó

  Hogyan lehetne növelni oldalunk pagerank értékét?