Adwords hirdetések elhelyezése RSS feedekben

Viszonylag csendesen került bevezetésre az Adwords-ben az a lehetőség, hogy hirdetéseink elhelyezésére már RSS feedekben – Tartalmi hálózaton belül persze – is lehetőség van, és akár mi magunk választhatjuk ki ezeket a helyeket. (Itthoni viszonylatban elég kevés lehetőség van még erre, de talán egyre többen csatlakoznak majd az “Adsense az RSS feedben” mozgalomhoz.

A hirdetések formája lehet szöveges, grafikus vagy videó.

Kíváncsi leszek majd átkattintási számokra, hiszen ezzel a lehetőséggel pontosabban lehet elérni a számunkra fontos közönséget, ezért várhatóan értékesebb látogatókat kapunk majd. Ha valaki használj majd ezt az új feature-t, és hajnladó lesz a tapasztalatait megosztani, az ne habozzon írni.

4 hozzászólás - “Adwords hirdetések elhelyezése RSS feedekben”
 1. Tóth András

  Én valamit nem értek. Az RSS olvasók legtöbbje csak textet jelenít meg. Most nem a böngészőkre gondolok, hanem a mobiltelefon és widget alkalmazásokra. Hogyan fognak ebbe belepaszírozni kép és videó reklámokat???

  Egyébként nagyon jó ötletnek tartom, ha jól beállítják a hirdetők a kulcsszavaikat akkor nagyon magas átkattintást lehet elérni szerintem.

 2. admin

  En beallitottam anno a seoblog feedjebe az adsense-t – ment is jol amig le nem tiltottak a fiokot -, es akkor neztem par RSS olvasoval, gyakorlatilag hibatlanul jelenitettek meg a hirdeteseket, mondjuk csak szoveges es kepesek voltak, video nem…

 3. Rabbit

  Most vagy én vagyok láma vagy még mindig nem oldották meg az integrációt a feedburnerrel. Félnék lecserélni a feedemet egy másikra. Kísérletezgettem megoldással, aminek az lett az “eredménye”, hogy egy napra eltűnt 200 feliratkozott.

  PS Csinos lett a blog :)

 4. admin

  Rabbit, koszi :)

  oszinten megmondom,h amikor en beallitottam, nekem is voltak apro homolyas reszek a migracioval kapcsolatban, viszont mukodott :)