SuperSEO 2011 – keresőoptimalizálási szakkonferencia

Természetesen elfogult vagyok a szakmai irányában, de ettől eltekintve is azt kell mondanom, hogy egy remeknek igérkező konferenciával indul a jövő év.

2011 január 19-20-án, Galyatetőn kerül megrendezésre az első keresőoptimalizálási szakkonferencia, melynek a fő irányvonala elsősorban a SEO lesz, de természetesen más területek is érintve lesznek, melyek kapcsolódnak a keresőmarketing világához.

Örülök a rendezvénynek, megérett már rá a piac. A programokat és az előadókat elnézve pedig garantált a színvonal, gyakorlatilag a szakma minden jeles képviselője és régi motorosa jelen lesz. Külön örömmel tölt el, hogy az előadók között ott lesz Nebehaj Viktor (Search Quality Team) is a dublini Google irodából, aki nem kíméli magát, és elég aktív lesz ahogy látom :)

A helyszín magáért beszél, vagyis minden adott, hogy remek 2 napot töltsünk el közösen.

December 10-ig még kedvezményesen lehet jelentkezni, ne habozzatok!Ott találkozunk!5 hozzászólás - “SuperSEO 2011 – keresőoptimalizálási szakkonferencia”
 1. lama

  ha rákattintok a kedvezményes jelentkezésre, miért iphone makro lencsét akartok rám sózni?

 2. mosquito

  @lama, nem szandekozott senki lencseket rad sozni, egy rosszul sikerult copypaste a bunos :) javitottam, koszi, h szoltal! udv, mosq

 3. fater

  superseo.hu unable to connect :)

 4. fater

  az IP címeket illett volna normálisan beállítani
  pinging superseo.hu [94.125.251.45]

 5. bano

  Volt egy kis technikai málőr (egy elszállt RAID-controller), de egy másik gépen újra megy – elnézést a kellemetlenségért.